söndag 22 april 2012

Vad behövs?

Om vi tittar på den befintliga truppen och ser vad vi kan behöva för nya spelare som ger den spets som kommer krävas för spel i en tuff HockeyAllsvenska.

Målvakt, här ser det ut som att Oscar kommer bli andra målvakt. Fågel eller fisk kommer visa sig men jag tror på Oscar och han kan mycket väl vara ett perfekt komplement till Timo.

Backar, två riktigt bra defensiva backar som kan spela mycket och ge stabilitet i egen zon kommer att behövas. Lägg dessutom till en spelskicklig back som kan vara ett riktigt vapen från blålinjen i framförallt PP så har vi en bra grund för kommande säsong och det finns även utrymmer för eventuell förstärkning under säsongen.

Forwards, fyra nya spelare ser jag som ett måste här. Vi behöver ha in två centrar till första och andra kedjorna med bra rutin från spel på denna nivån, och två ytterforwards med bra fart på rören.

Lite exempel på spelare som passat in.
Johan Jonsson En ung men rutinerad defensiv back som testat på spel i elitserien.
Pär Edblom Storväxt spelare som producerar bra på denna nivån.
Kim Karlsson Ung spelare som inte riktigt lyckats på ES nivå men som skulle tillföra mycket i HA.

5 kommentarer:

  1. Lidas verkar var på väg hem till Sverige igen. Dags att snäppa upp lite?
    Först Brooks, sedan Bates och nu L.....

    SvaraRadera
  2. JJ och KK har ju kontrakt med sina klubbar nästa år, lånespelare?

    SvaraRadera
  3. Läste att Viktor Svensson var klar för Oskarshamn. Skulle vara intressant att veta hur sportgruppen tänker egentligen. Vad tror du Pålle och alla andra oxå förresten? Det känns som vi får välja på det som blir över.

    SvaraRadera
  4. Johan Jonsson är släppt av Växjö. Jonsson har jag hört spelade i Almtuna med aaro i samma backpar i två säsonger med mkt speltid. Kim Karlsson vill till KHK eftersom han ska lånas ut av Luleå. Vet att han pratat med några av våra spelare som han känner/har spelat med tidigare grönlund, Jp o Aaro

    SvaraRadera
  5. kim karlssomn till taif fantastisk

    SvaraRadera